Eric Robert

Creative Director

Monday - Sunday from 10:00am to 10:00pm

Orlando, FL

P: 407.334.0309

info@workaholicstudios.com

 

Gulvafslibning

Gulvafslibning

Grovslibning
Mellemslibning
Finslibning
Let slibning
Polering
En trappe afslibes 4 - 5 gange afhængig af trædefladens karakter. Der indledes med en grovslibning og det grove sandpapir, for at fjerne den oprindelige gulvbehandling. Derefter afslibes der med finere og finere sandkorn, indtil finishen er iorden.

Umiddelbart efter overfladeslibningen, må der udføres en overfladebehangling. Her kan der vælges imellem olie, lak, lud med for eksempel hvidpigment. Hvid lak, hvid olie og hvid lud er hotte overfladeløsninger til enhver bolig. Gulvbehandlingen beskytter og skåner træet, og skaber en slidstærk overflade.

Invendige trapper er trapper i et hjem, eksempelvis lejlighed eller villa. Hvor derimod en trappeopgang er betegnelsen for trapperne i en etageejendom. Trapper, der tidligere har været behandlet med fernis må renoveres med specialudstyr, rekvisitter og maskiner.

Afslibning af trappe støver noget mere end en normal gulvslibning. Det skyldes at der bruges mindre gulvslibere, med lille sugekapacitet. afslibningen afsluttes med støvsugning af alle vandrette overflader, hvorfor udslippet af støv vil bære begrænset.

Prisen på gulvafslibning nyborg og afslibning af trapper afhænger af trappens kvalitet og størrelse samt hvilken behandlingsløsning der besluttes. Indhent billig afslibning af trapper og trappetrin samt kort ventetid.

Afslibning af trappe støver en hel del end en almindelig afslibning af trægulve. Det skyldes at der bruges små slibemaskiner, med minimal støvsuge kapacitet. slibningen afsluttes med støvsugning af alle vandrette flader, hvorfor mængden af støv vil bære begrænset.

Gulvafslibning er mere tidskrævende pr. kvm end afslibning af parketgulve og plankegulve, og prisen udregnes derfor pr. trin og ikke pr. m2. Der anvendes forskellige metoder til trappeafslibning afhængig af trappetypen. Her skelnes ofte mellem:

Gulvafslibning er mere ressourcekrævende pr. kvm end afslibning af gulve, og prisen udregnes derfor pr. trappetrin og ikke pr. kvm. Der er mange metoder til slibning af trapper afhængig af trappetypen. Vi skelner typisk mellem:

Umiddelbart efter trappeslibningen, må der behandles med en overfladebehandling. Her vil du kunne vælge imellem olie, lud, lak for eksempel med hvidpigment. Hvid olie, hvid lud, og hvid lak er hotte overfladeløsninger til enhver bolig. Gulvbehandlingen beskytter og skåner træet, og skaber en slidstærk overflade.

Grovslibning
Mellemslibning
Finslibning
Let slibning
Polering
En trappe afslibes 4 - 5 gange afhængig af trappefladen. Der startes med en grovslibning og det grove sandpapir, for at fjerne den oprindelige gulvbehandling. Herpå slibes der med finere og finere kornstørrelser, indtil finishen er fin.

Prisen på afslibning af trapper og trappeslibning afhænger af trappens størrelse og egenskab samt hvilken overfladeløsning der udvælges. Få billig afslibning af trappetrin og trapper samt kort ventetid.

Prisen på afslibning af trapper og gulvafslibning svendborg afhænger af trappens egenskab og størrelse samt hvilken løsning som udvælges. Modtag billig afslibning af trapper og trappetrin samt kort ventetid.

Umiddelbart efter slibningen, må der behandles med en overfladebehandling. Her kan der vælges imellem lud, lak, olie med for eksempel hvidpigment. Hvid lud, hvid lak og hvid olie er efterstræbte overfladeløsninger til enhver bolig. Gulvbehandlingen beskytter og skåner træet, og skaber en slidstærk overflade.

Trappeslibning tager længere tid pr. kvadratmeter end gulvafslibning, og prisen udregnes derfor pr. trappetrin og ikke pr. kvadratmeter. Der benyttes en del teknikker til afslibning af trapper afhængig af trappetypen. Vi skelner normalt mellem:

Trappeslibning er mere ressourcekrævende pr. m2 end afslibning af gulve, og derfor udregnes prisen pr. trin og ikke pr. m2. Der anvendes vekslende fremgangsmåder til afslibning af trapper afhængig af trappetypen. Vi skelner almindeligvis mellem:

En indvendig trappe er trapper i en bolig, eksempelvis en lejlighed eller et hus. Hvor derimod en trappegang er betegnelsen for trapperne i en etageejendom. Trapper, der før har været behandlet med fernis må renoveres med specialmaskiner, udstyr og rekvisitter.

En indvendig trappe er trapper i en typisk bolig, for eksempel lejlighed eller villa. Hvor derimod en trappeopgang er betegnelsen for trapperne i en etageejendom. Trapper, der forhen har været efterbehandlet med fernis må renoveres med Specialmaskiner, rekvisitter og udstyr.

En indvendig trappe er trapper i et hjem, eksempelvis lejlighed eller villa. Hvor til gengæld en trappeopgang er betegnelsen for trapperne i en etageejendom. Trapper, der før har været overfladebehandlet med fernis må renoveres med rekvisitter, specialmaskiner og udstyr.

Afslibning af trappe støver meget end en almindelig afslibning af gulve. Det skyldes at der anvendes små gulvslibere, med lille sugekapacitet. Trappeafslibningen afsluttes med støvsugning af alle vandrette flader, hvorfor mængden af støv vil bære minimal.